Bajički Klan uzvratio udarac kao iz filmova:Kiša metaka ispaljena na Pina Pinočevića u centru Budve!!

CENTAR BUDVE BLOKIRAN

Na ulicama Budve izašle su jake specijalne jedinice crnogorske policije koje obezbjeđuju mjesto zločina!!

Nije se dugo čekalo na odgovor Bajičkog Klana čijeg je pripadnika Bagzija Jovaniševića (37) prije 5,6 sati u dnu Bajove ranio u potpeticu Milivoje Pinočević (38) zvani Pino a zatim pobjega’ u Budvu kod brata od strica.

Naime,oko 00:35h u centru Budve prvo je došlo do snažne eksplozije a onda pucačine u kojoj je učestvovalo više osoba a tom prilikom je izrešetan Pino Pinočević.


Oko 00:25h tri Audija bajičkih registarskih oznaka BJ:KLAN1,BJ:KLAN3 i BJ:KLAN5 parkirali su se kod apartmana JOLLY gdje je bio smješten Pino Pinočević kod svog brata od strica i čekali istog da izadje iz apartmana.

Kad je Pino sa svojim bratom i dva druga Toškom i Boškom izaša’ iz apartmana,istovremeno iz 3 auta je izašlo 10 momaka sa fantomkama i krenulo ka njima uz psovke i prijetnje.-navode svjedoci.

Oni su se dali u bijeg a jedan od Pinovih drugara je izvadio kašikaru iz malog dzepa i bačio je na ove momke.Klan je uzvratio sa kalašnjikovima i nekoliko bombi.Na Pinočevića je ispaljeno oko 127 metaka i pukom srećon je ostao živ a tom prilikom je ranjen u predjelu kose dok su njegovim drugarima Tošku i Bošku od gelera uništene patike i sedam malih prstića.
Hitna pomoć i vatrogasna jedinica su došli ubrzo i transportovali ranjenike.

Policija osnovano sumnja da se radi o prpadnicima novoosnovanog Bajičkog Klana čijeg je člana upravo Pinočević ranio u potpeticu u četvrtak oko 19h.

Kako navode svjedoci koji su odmah uplašeno izišli iz svojih domova na ulice,neposredno posle događaja iz tri auta su poslije bačenih bombi i kiše metaka bačene i tri dimne bombe nakon čega su auta misteriozno nestala u gužvi koja je nastala nakon toga.

Policija nije odmah blokirala izlaze iz grada jer je ovo sve bilo na prepad i tek poslije pola sata izvedene su jake policijske snage u centru Budve.

Postavi komentar