Pucnjava u dnu Bajove:Ranjen je Bagzi Jovanišević,pripadnik Bajičkog Klana!!

Oko 19:37h u dnu Bajove došlo je do upotrebe vatrenog oružija pri čemu je ranjen pripadnik novoosnovanog Bajičkog Klana,Bagzi Bajica Jovanišević.

Na njega je pucao lokalni krimos dok je ovaj izlazio iz auta Audi A7 bajičkih registarskih oznaka.Bagzi je ako se to može nazvati ranjavanjem,ranjen u desnu potpeticu!

Pucnjavi je, kako naša kuća saznaje, prethodilo osnivanje Bajičkog Klana što je zasmetalo lokalnim krimosima koji su odlučili da se suprostave ovakvoj odluci Ćente Matrinovića i da se obračinaju sa ljudima iz klana.

Na Bagzija je picao Milivoje Pino Pinočević ozloglašeni gradski mangup i krimos u pokušaju, koji je nakon pucnjave pobjegao za Budvu kod brata od strica.Na mjestu zločina poslije 4 minuta je stigla murija i zajedno sa forenzičarima izuzimaju dokaze.

Naravno,Bagzi nije otkrio policiji ko je pucao na njega niti će jer zakon koji je izglasan u Bajičkom Klanu nalaže da se prilikom ovakvih i sličnih dešavanja muriji ništa ne priča.To se inače u svijetu kriminala zove –Omerta- ili zakon ćutnje!

A Bagzi mu se zakleo da ća ga iskopat kad ga nađe.


Pizda jedna,mene je naša da mafija i da puca u pete.To je pička,puca po noga i u vazduh.A zaisto kad ga nađem ispucaću ga ka onoga divljeg vepra što sam juče ulovio u Strugare!– naveo je Bagzinjo

Postavi komentar