MASOVNA TUČA SRBA I CRNOGORACA U BEČU:Ovo je Crnogorski grad-E nije no Srpski.Vi ste svi srbi pi*ketine!A vi ste turci majku vam je*em !

Prema saznanjima naše kuće u centru Beča rano večeras po srednjeevropskom vremenu je došlo do masovne tuče između dvije ekstremne grupe Srba i Crnogoraca.

Naime, kako prenose izvori dvije sukobljene strane zajedno su sjedjele čitavu noć u kafiću, pili, jeli, vukli bijelo i zajebavali jedni druge na nacionalnoj osnovi.

Crnogorci i Srbi piju, jedu, šibaju, zajebavaju se

Okidač je bio kada je nestalo kokaina jednom od dilera iz Crne Gore što je shvaćeno sa srpske strane kao da Crnogorci „štekaju“ za kasnije u stan.

Alo bre pi*ko Crnogorska mamu ti je*em.Vadi taj kokain da te ne traže u Dunavu za koji dan, vidiš kako smo pijani.Moramo se otrezniti malo.

Daću ti ku*ac i tebi i tvojima pa da šmrkate s njega glibovi jedni srbijanski.Našmrkavam vas svu noć i kad fali tako vraćeš je li smradu?

Alo bre, jel me čuješ šta ti pričam?U Dunavu ćeš završiti.Vadi to da povučemo inače ode glava i tebi i ovim tvojim đetićima.

A sad ću da ti je*em majku pi*ko srpska.Ubiću te govnaru jedan..

Početak sukoba dvije grupe

Sijevale su pesnice, pucalo je po rbatu i jednima i drugima a onda se sukob prenio ispred kafića nakon što su ludi Srbi i Crnogorci izbacili osoblje lokala, sve goste i obezbeđenje napolje.

Ovo je Srbija mamu vam Crnogorsku je*em.Vi ste svi Srbi.Ovo je naša teritorija pi*ke. – govorili su srbi

Pobićemo vas ka zečeve paščadi srpska.Vi ste došli u Crnogorski Beč da se kurčite turci jedni.Je*aćemo vam majku raspadi. -vikali su crnogorci

Napolju su radile i lopate, štangle, bejzbol palice, flaše pića što se da vidjeti i na slici ispod.Zapaljena su i dva auta u blizini lokala.

Crnogorci i Srbi ispred lokala otvaraju glave jedni drugima

Otvorene su dvije glave ali srećom po sve učesnike ove masovne tuče sve se brzo završilo jer su došle vođe ovih zaraćenih grupa i šamarali jednog po jednog člana dok se svi nijesu otrijeznili i pošli kućama da spavaju jer ujutru moraju na „zaradu“.

Policija u Beču nema informacije o ovom događaju.

1 thoughts on “MASOVNA TUČA SRBA I CRNOGORACA U BEČU:Ovo je Crnogorski grad-E nije no Srpski.Vi ste svi srbi pi*ketine!A vi ste turci majku vam je*em !

Postavi komentar